REDDEVILS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

REDDEVILS

Manchester United

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Сър Алекс: Все едно щурмувахме крепост

Go down 
АвторСъобщение
DNNdrago
Site Admin
Site Admin
DNNdrago

Брой мнения : 258
Registration date : 19.08.2007

Сър Алекс: Все едно щурмувахме крепост Empty
ПисанеЗаглавие: Сър Алекс: Все едно щурмувахме крепост   Сър Алекс: Все едно щурмувахме крепост Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 5:11 pm

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фергюсън беше крайно разочарован след първата загуба на тима му през нови сезон в Премиършип. „Червените дяволи” паднаха в градското дерби със Сити с 0:1 и имат само 2 точки от три кръга:

„Мачът беше като битка за превземането на висока крепост. Как да го обясня? Имахме положения, но явно не беше нашият ден. Така беше и в предишните ни две срещи. Винаги сме били по-силни във втората половина на сезона. Преди десет години се справихме в подобна тежка ситуация и сега трябва да стане така. Вината си е наша. Не може да правим толкова непростими пропуски. Не погледнах статистиката, за да видя колко корнера изпълнихме. Разбира се, че ми се иска основните ми играчи да са на линия, но това не е оправдание за загубата”, вайкаше се шотландецът.

Той обясни и ситуацията около контузията на Оуен Харгрийвс: „Коленете го болят. Според мен не е правилно да участва в мача с Германия в сряда. Това е риск”.
Върнете се в началото Go down

Сър Алекс: Все едно щурмувахме крепост
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
REDDEVILS :: За любимците ни :: Новини-
Идете на: