REDDEVILS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

REDDEVILS

Manchester United

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Лошо. Божинов със скъсани връзки на коляното

Go down 
АвторСъобщение
kaspian
Aдминистратор
Aдминистратор
kaspian

Брой мнения : 25
Registration date : 19.08.2007

Лошо. Божинов със скъсани връзки на коляното Empty
ПисанеЗаглавие: Лошо. Божинов със скъсани връзки на коляното   Лошо. Божинов със скъсани връзки на коляното Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 3:52 pm

Лошо. Божинов със скъсани връзки на коляното 0000020925-article
За съжаление контузията на Валери Божинов се оказа сериозна. Българинът получи травма в дербито срещу Манчестър Юнайтед и първоначално се смяташе, че положението не е чак толкова лошо и той ще отсъства около 6 седмици от терена. Направените днес прегледи обаче установиха, че има скъсани връзки и ще се наложи операция.

"Наистина кръстните връзки са скъсани и отивам в Рим, където ще ме оперира докторът, който е правил подобна хирургическа интервенция на Франческо Тоти. Той е познат на мениджъра ми Джери Паломба и затова решихме да направим операцията при него", заяви нападателят пред "Дарик" радио.

„Контузията ми е точно като на Мартин Петров и се очаква да отсъствам 4-5 месеца. Ериксон ми каза, че ще разчита на мен и ще ме чака. Обади ми се президентът на клуба, който също ме увери, че мога да разчитам на тях за абсолютно всичко, от което имам нужда. Ръководството на клуба също ми потвърди, че ще изчака да се възстановя и ще разчитат на мен за в бъдеще", каза още Божинов.

За съжаление обаче подобни травми се лекуват за около 6 месеца, така че българинът е твърде голям оптимист на този етап. Самият Мартин Петров също се лекува толкова време
Върнете се в началото Go down

Лошо. Божинов със скъсани връзки на коляното
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
REDDEVILS :: За любимците ни :: Новини-
Идете на: