REDDEVILS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

REDDEVILS

Manchester United

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Днес се решава съдбата на Хайнце

Go down 
АвторСъобщение
DNNdrago
Site Admin
Site Admin
DNNdrago

Брой мнения : 258
Registration date : 19.08.2007

Днес се решава съдбата на Хайнце Empty
ПисанеЗаглавие: Днес се решава съдбата на Хайнце   Днес се решава съдбата на Хайнце Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 3:15 pm

Аржентинският национал Габриел Хайнце днес ще изживее един от най-важните дни в живота си, тъй като арбитражната комисия към Висшата лига ще се произнесе по желанието му да напусне Манчестър Юнайтед в посока Ливърпул.

Искането на Габи не е от вчера, но сър Алекс Фъргюсън твърдо заяви, че няма да пусне свой играч при кръвния от "Анфийлд". От своя страна защитник претендира за договореност между него и ръководството на "червените дяволи".

Бившият играч на Пари Сен Жермен бе свързан още и с Барселона, Реал Мадрид и Лион, но той е категоричен че не иска да напуска острова.

"Аз съм професионалист и съм концентриран върху кариерата си в Манчестър Юнайтед, но сега главата ми е обсебена от днешната среща и искам да чуя какво ще е решението", сподели нервно Хайнце пред "Дейли мирър".

"Адвокатите ми са оптимисти. Намеренията ми не са се променили и аз искам да играя за Ливърпул. Винаги ще съм благодарен на Юнайтед и е надявам да ми позволят да сбъдна желанието си."
Върнете се в началото Go down

Днес се решава съдбата на Хайнце
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
REDDEVILS :: За любимците ни :: Новини-
Идете на: